Start 2020 vitaal

Met in de hoofdrol een heerlijke Zespri kiwi

Heb jij ook een absolute vitaliteitsboost gekregen tijdens de feestdagen en met volle teugen genoten van die heerlijke momenten met familie en vrienden? Zin om dat gevoel nog even vast te houden? Kies dan in 2020 resoluut voor MEER fruit! Fruit en meer bepaald kiwi’s zitten boordevol vitamine C, een natuurlijke antioxidant dat de vitaliteit verhoogt, de vermoeidheid tegengaat en het immuunsysteem versterkt. Uit een recente studie van Zespri Kiwifruit blijkt dat 1 op de 2 Belgen zich vitaal voelt*. Wedden dat jij je ook vitaal zal voelen dankzij deze heerlijk verkwikkende sapjes en smoothies?

Klaar voor een afterparty met een heerlijke ZESPRI KIWI VIRGIN MOJITO

 

Ingrediënten voor 4 mocktails:

  • 250 g geschilde Zespri Green kiwi’s
  • 60 g witte basterdsuiker
  • 300 g koolzuurhoudende frisdrank met citrusvruchtensmaak (of een Ginger Ale)
  • 4 limoenen
  • Munt of pepermunt
  • Gemalen ijs

Bereiding:

Mix de Zespri Green kiwi’s in de blender of in een breed glas met behulp van een staafmixer en zet weg.

Verdeel de suiker, munt, en de in schijfjes gesneden limoen over vier glazen. Pers de limoenschijfjes voorzichtig uit met behulp van een citroenstamper. Roer het vrijgekomen sap om met de muntbladeren, zodat de suiker gedeeltelijk oplost.

Verdeel de kiwi’s over de vier glazen, meng het geheel en vul ​ aan met een ruime hoeveelheid gemalen ijs. Vul het glas aan met de limonade.

Even afkicken met een ZESPRI DETOX SAPJE

Story image

Ingrediënten voor 4 sapjes:

  • 6 Zespri Green kiwi’s
  • 250 g witte of blauwe druiven
  •  300 ml mineraalwater

Bereiding:

Schil en snijd de Zespri kiwi's. Was de druiven, doe ze in de blender en zeef de pulp onmiddellijk door een fijn maas. Doe opnieuw in de blender samen met de kiwi's en water. Giet in glazen en serveer.

Recepten met kiwi

Zespri kiwi’s kan je op 1001 manieren eten. Ontdek hier heerlijke recepten en slimme bereidingstips.

* Zie resultaten studie in bijlage.

Zespri Vitaliteitsrapport NL_EMBARGO.pdf 180 KB Zespri Vitaliteitsrapport NL_ZC.pdf 175 KB

 

 

Over Zespri

De Zespri groep (Zespri Group Limited) is in handen van een 2700-tal Nieuw-Zeelandse kiwiboeren. Zij staan in voor het telen van Zespri kiwi’s, volledig in lijn met ons kwaliteitssysteem. Naast het hoofdkantoor in Berchem (België), heeft Zespri Europa een uitgebreid netwerk van lokale verkoop- en marketingspecialisten, in de belangrijkste Europese landen. Zo werkt Zespri globaal, maar tegelijk lokaal. De Zespri kiwi’s komen toe in drie Europese havens: Zeebrugge (België), Tarragona (Spanje) en Porto Vado (Italië). Zespri heeft vestigingen wereldwijd: van Nieuw-Zeeland, Europa en Noord-Amerika tot Azië.

 

Zespri